Digg tilbehør til indisk mat
Du trenger:
- En liten slangeagurk
- 2 dl soyayoghurt naturell
- 1/2 ts sukker
- 1/4 salt
- 1 ts spisskummenfrø
- ca 15 svarte pepperkorn
- 1/4 ts paprikapulver
- Skrell agurken og skrap ut frøene hvis du vil. Jeg gjorde ikke dette, det blir like godt, men mer vandig.
- Skjær agurken i munnfullstore biter, og sett dem til side.
- Ha yoghurten i en bolle/skål og rør til den blir glatt. Ha i sukker og salt, og bland godt.
- Forvarm en liten kjele eller stekepanne. Når den er varm, tar du pannen av varmen og har i spisskummenfrø og pepperkorn. Stek i et underkant av et minutt og skjør de i en kaffekvern eller støt dem i en morter.
- Sett til side 1/4 ts av blandingen, og rør resten inn i yoghurten. Ha i agurkbitene, og rør det sammen. Ha raitaen i skålen eller bollen du vil servere i, og dryss resten av krydderet og paprikapulveret over.
Gratulerer med ny og flott blogg!! Det blir spennende å følge med :)
SvarSlettTakk! Min første kommentar. Wiii!
Slett