Jeg skulle egentlig lage denne kaken fra Mouthwatering Vegan
Men når man får besøk av en gjeng mormonere så er det best å kutte kaffen, du ber gubben kjøpe veganske Digestive kjeks, men han kommer hjem med Maria kjeks. Nøttene du hadde i kjelleren var gått ut på dato. I tillegg klarer du å glemme appelsinskallet, ja da ender du opp med en grådig god kake som er enkel og lettvint.
Bunnen:
- 1 pakke Mariakjeks
- Ca 2 dl smeltet vegansk margarin
- 1 ss kakaopulver
Jeg brukte ca 2/3 av kjekspakken og knuste de i en food processor.
Blandet inn smeltet smør og kakao, og la den i bunnen av en kakeformen.
Sett den kaldt mens du lager fyllet.
Fyll:
- 1 pakke silketofu
- 125 gram vegansk kokesjokolade som er smeltet
- 3 ss kakaopulver blandet sammen med litt vann til en tykk paste
- 2 ss agave sirup
- 1 ss melis
- Revet sjokolade til toppen
Ta tofuen og resten av ingrediensene i en food processor og kjør til en fin blanding uten klumper. Legg den over kjeksbunnen og strø sjokolade over.
Sett kaken i kjøleskapet over natten og nyt.
(kaken min ble litt tynn fordi kakeformen var litt stor. Bruk en mindre form så får du mer fyll per stykke)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar