torsdag 21. mars 2013

Vegansk kylling-enchiladas

Her i huset elsker vi taco. På fredager, på lørdager, på onsdager, på dager med mye tid, på dager med liten tid, i taco-skjell, i tortilla, i alle former. Denne er i ildfast-form. Enchiladas fylt med god paprika og vegetariske kyllingbiter, toppet med en deilig saus av salsa og en fløte/rømme-kombinasjon.
Fyll gjerne tortillaene med ditt favoritt-fyll.




Fyll:

  • 1 stor løk
  • 1 rød paprika
  • 1 grønn paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 boks svarte bønner
  • 1/2 pose med Fry's chicken style pieces eller en annen type vegetariske kyllingbiter eller soyastrips. 
  • 1/2 glass med Garlic Salsa
  • 1/2 pose med Burrito Mix krydder
  • 1 dl vann


Saus:

  • 1/2 pose burrito mix
  • 1 dl vann
  • 2 dl soyafløte
  • 1 lite glass med Garlic Salsa
  • 2 ss næringsgjær

+ 8 små tortillas lefser og 1/2 glass Garlic salsa



Stek løk, "kylling" og paprika god og myk, tilsett bønner.
Tilsett en halv pose med Burrito mix, og rør inn vannet. Tilsatt et halvt glass salsa.
Plasser en håndfull fyll i lefsene og brett de sammen. Legg de ved siden av hverandre i ildfast form.






Bland inn resten av burrito-posen med 1 dl vann. Kok opp og tilsett resten av ingrediensene. Rør godt og la det koke et par minutter. Hell deretter sausen over lefsene.



Topp gjerne med din favoritt veganske ost og stek på 200 grader i ca 10 minutter.


Server enchiladas med resten av salsaen, guacamole og tofuttirømme. 


7 kommentarer: