mandag 18. mars 2013

Veganske kjøttkaker

Ingen grunn til å ikke ha en tradisjonell søndagsmiddag selv om du er veganer. Kjøttkaker med brun saus og poteter. 



Jeg er elendig på å lage burgere og kaker, så jeg jukser litt og bruker et fantastisk produkt fra Veganlife. Det er egentlig en burgerfarse, men tilsett litt muskat i røren og det smaker akkurat som tradisjonelle kjøttkaker. 
Og det er så enkelt. Bare tilsett 2,5 dl vann, rør rundt, la det stå i 5 minutter og lag boller, burger eller kaker og stek i olje. 

Server med brun saus, ertestuing og dine favorittgrønnsaker. Ikke glem tyttebærsyltetøy.




4 kommentarer:

  1. Namnam, ser veldig godt ut :) Når jeg har middag med potet og brunsaus, så må jeg bare ha tyttebærsyltetøy.

    SvarSlett
  2. Så kjekt med vegan fastfood kjøttkaker! Sånne poser burde det vært flere av i butikkene rundt omkring.

    SvarSlett