lørdag 18. august 2012

Cannolipasta

Lyst på en ny variant av lasagne? Prøv cannolipasta!




Cannolipasta er små pastarør som du fyller og steker i ovenen. Jeg fikk fatt i mine på grønnsaksbutikken. Pass på at de er uten egg. 

Til denne retten trenger du:

  • 1 pakke cannolipasta
  • 1 pose med soyafarse
  • 1/2 boks med Tofutti kremost
  • 2 bokser med hakket tomat
  • 4 spiseskjeer tomatpuré
  • 1 stor løk eller 2 små
  • 3 fedd hvitløk
  • Spinat
  • Pizzakrydder
Mens du lager fyllet, koker du samtidig tomatsausen du skal ha over rørene.

Tomatsausen:

Stek halvparten av løken og hvitløken i litt olje. Tilsett deretter en boks hakket tomat og 2 spiseskjeer tomatpuré. La dette koke sammen til du har ferdig fyllet. Tilsett pizzakrydder eller andre tomatvennlige urter på slutten. La sausen koke lengst mulig.

Fyllet:

Stek halvparten av løken og hvitløken. Tilsett farsen og la det steke til den er tint. Tilsett en halv boks med Tofutti kremost naturell og rør rundt til den smelter. 
Hell oppi hakket tomat og tomatpuré. Krydre med pepper, pizzaurter og salt. Smak til hvor mye du trenger.

Sett ovnen på 180 grader (eller følg anvisningen på pakken). 

Finn en ildfastform og smør et lag med tomatsaus i bunnen (ikke for mye, du må ha nok til å dekke toppen). Fyll hvert rør med farsen. Det er litt pirkearbeid. Legg rørene i formen, dekk med tomatsaus, et lag spinatblader og din favoritt veganske ost. (jeg tror også at et lag med hvit saus vil bli knall)

Sett i ovnen i ca 20 minutter. Server med salat og hvitløksbrød.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar