torsdag 9. august 2012

Hoppeloppeland

Jeg er egentlig veldig trøtt i dag. Frøken snupp var våken mellom 3 og 5 i natt, hvor hun samtidig vekket storebror og vi endte opp med å være 4 i senga. Hun våknet på nytt klokken 7 for frokost og vekkerklokken ringte surt klokken 8.

Idag skulle frøkna og jeg besøke Anne fra matutenalt.net for å lære babymassasje. Da jeg egentlig skulle hjem til sengen endte vi istedet opp med å dra til Hoppeloppeland slik at D fikk lekt litt.

Prøver til tider å roe hønemorhjertet når jeg ikke kan se hvor gutten befinner seg, eller når han klatrer høyt opp. Men alt er her trygt og han har godt av å være litt selvstendig uten at vi skal følge med på alt han gjør. Og han klarer seg så fint. Jeg skulle dog ønske at sittegruppene var plassert i midten med lekene rundt, istedenfor at det er en gruppe på hver side slik at vi ikke alltid vet hvor han er.

Det er ikke mye vegansk mat her, men godt utvalg av mineralvann, slush og popcorn. Til typiske kioskpriser. 25 kr for mineralvann, 30 for Nestea Iste, Gatorade og Mer. En stor popcorn til 65 kroner. De kan nok fikse noe pommes frites også hvis du er i ferd med å sulte ihjel (eller barna gjør det), men jeg vet ikke hva slags fett det blir stekt i.

Det fine med Hoppeloppeland er at du kun betaler for barn over 1 år. Voksne går gratis. Heldigvis. For det er ikke noe kult å måtte betale for å sitte ved et bord og se på at barna leker.

Positivt: veldig gøyalt for barna. Det er det viktigste. Men ikke så mye å finne på for oss voksne. Veldig grei pris for å komme inn. 120 kr per barn.
Gratis wifi og popcorn uten smør.

Negativt: den samme typiske, usunne kioskmaten. Pizza, pølser, kyllingnuggets og pommes frites.
Dyr café og lite oversiktlige lokaler.



1 kommentar:

  1. Må også si at det selvfølgelig er mulig for voksne å gå opp i mange av lekene. Så lenge du er smidig og ikke for stor. Det blir mye krabbing og åling, en skikkelig morsom work out. Det er også noe vi kjedelige voksne ikke får bruke, slik som hoppeslottet. Kan ikke noen lage hoppeslott for voksne?

    SvarSlett