fredag 28. juni 2013

7 dager rå - dag 5

Wow. Dag 5 alt? Snart ferdig.

Dagen idag var ikke lett den heller. Vi tok en tur på Holmekollen og jeg trodde jeg var godt forberedt da jeg hadde med 2 kg bananer. Dessverre var de ikke særlig gode. De var umodne, smakløse og harde. Så ble til at jeg spiste 2-3 stykker og en boks med cherrytomater. 
Tenk å kunne spise de bollene vi hadde med, men har ikke klart meg til dag 5 for å gi meg nå. På kvelden begynte jeg å slite skikkelig. Spiste en salat, men var fremdeles sulten. Dro på butikken på jakt etter modne bananer, men der var det bare grønne å finne. Spurte til og med om de hadde noen av de brune flekkete andre ikke ville kjøpe, men bananer gikk så fort at de aldri rakk å bli modne sa hun. Er vel for så vidt en god ting det. Bare veldig kjedelig for meg.

Kjøpte en del frossne bær, men det var for risky å begynne med kjøkkenmaskiner etter at barna hadde sovnet. 
Jackfrukten min var blitt dårlig så da satt jeg der og visste ikke mine arme råd. 

Jeg ville ikke gi opp, men nå var jeg sulten. Jeg bestemte meg for å ta et glass vann, spise en eske druer og hvis jeg fremdeles var sulten, lage meg en sandwich. Heldigvis hjalp det ganske bra med druene, men det har vært en dag med alt for lite kalorier. 
Ser fram til en megaporsjon smoothie imorgen. 

3 kommentarer:

 1. Har fulgt med på disse innleggene dine, det virker veeedldig slitsomt. Spennende prosjekt, men personlig har jeg aldri helt skjønt dette med å kun spise rå mat.

  SvarSlett
  Svar
  1. Koselig at du følger med. Jeg synes det går fryktelig opp og ned. Noen ganger er det kjempelett, og så blir det skikkelig vanskelig når jeg er sulten og ikke aner hva jeg skal spise eller er lei frukt. Jeg tror absolutt at det er veldig sunt å spise rå mat. Da spesielt frukt og grønnsaker i sin rene form, men etter denne uken kan jeg nok si at en slik livstil ikke passer for meg. Men det artig å prøve.

   Slett
  2. Ja, rå mat er jo kjempefint og godt! Men det å spise 100% rått er nok ikke noe for meg. Gratulerer med å ha kommet deg gjennom uka :)

   Slett